3 790 Kč
středa, 23. září 2020
8:00 - 16:00

Základní kurz pro baristy - Od keře až k espressu

Událost již proběhla

Popis

Tento kurz poskytne účastníkům základní informace o pěstování a zpracování kávovníkových zrn a naučí je nezbytným dovednostem při práci s kávomlýnkem a kávovarem. Pokud vám záleží na tom, aby vaše espresso bylo dlouhodobě kvalitní, je tento kurz přesně pro vás. Kurz zahrnuje zhruba 5 hodin teoretické výuky a 3 hodiny praxe obsahující také praktickou ukázku pod vedením Roberta Trevisana a následnou samostatnou praxi za asistence Štěpánky Vantuchové.Pro praxi má každý z účastníků samostatné pracovní místo. Kurz Od keře až k espressu je vhodný pro každého, kdo má zájem získat základní informace o kávě a její přípravě. Je vhodný pro začátečníky i pokročilé.

Kontakty

271 743 180
Web

Společnost

ŠKOLA KÁVY s.r.o.
K Žižkovu 495/8 , Praha 9

Pořadatel

Roberto Trevisan